News-ediţia de prânz

Standard

Peste 600 de bucuresteni si-au lovit masinile de joi seara pana vineri dimineata, dupa ce a nins, a declarat Constantin Stroescu, purtatorul de cuvant al Brigazii de Politie a Capitalei.
Potrivit lui Stroescu, pana vineri dimineata la ora 7.00, au fost inregistrate 330 de tamponari si 7 accidente rutiere soldate cu raniti, cele mai multe avand loc in sectoarele 1 si 3.
Principalele cauze au fost nepastrarea distantei coresponzatoare fata de autovehiculul din fata, neasigurarea la schimbarea directiei de mers, nereducerea vitezei pe drumurile acoperite cu zapada si neacordarea prioritatii de trecere, contraventie pentru care politistii au suspendat 25 de permise de conducere.
Prin urmare,dat find faptul că ieri am şofat toată ziua prin Buc. şi am ajuns acasă cu maşina întreagă şi cu permisul în portofel,mă declar o şoferiţă blondă-pricepută(cea mai nouă culoare a podoabei capilare).
2.”LEUL a depasit pragul psihologic de 4,2lei/euro”
BNR a afisat astazi un curs oficial de 4,21 lei/euro, cea mai mare valoare atinsa de euro in istoria sa. La cateva ore dupa anunt, leul a continuat sa se deprecieze atingand un alt minim istoric, de 4.24 lei/euro, insa a incheiat sedinta de tranzactionare usor apreciat, la o cotatie de 4.22 lei/euro.
Sinceră să fiu ,pe mine mă ia cu fiori reci pe şira spinării….ce va urma?
Ştiri preluate de pe site-ul’9.A.M.News’

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s