Iubire – numele tău este nemărginirea

Standard

„IUBIREA este universală, dar ea se dobândeşte diferit; la unii apare după lungi şi obositoare încercări, pe alţii îi caută ea şi este suficient ca norocosul să deschidă braţele, să o primească şi să o păstreze, fericit de atingerea şi îmbrăţişarea ei. Unii o pot simţi ca o adiere caldă, o blândă mângâiere. Alţii o simt puternic, fierbinte şi aspră; poate să le schimbe viaţa, iar în cazuri extreme, îi poate distruge. Oriunde şi oricând, iubirea este prezentă şi inevitabilă. Cine nu a ajuns să o cunoască, înseamnă că şi-a irosit viaţa de pomană, pentru că viaţa trăită de unul singur trece ca un val, fără urmări. Dacă nu aţi cunoscut iubirea până acum, nu disperaţi, căutaţi-o şi o veţi găsi sau va veni ea să vă caute. Ea este infinită în timp şi spaţiu şi nimeni din cei care o doresc şi o aşteaptă nu va fi lipsit de ea. Atingerea ei trebuie făcută însă cu respect, ca să dureze o viaţă. Avem încă timp cu toţii. Nu există vârstă biologică mai mult sau mai puţin potrivită pentru manifestarea ei. Aveţi încredere în ea şi veţi fi fericiţi. Iubire, numele tău adevărat este nemărginirea!”

(Bradu Florin)

Anunțuri

6 răspunsuri »

 1. cat optimism …
  din pacate uneori se lasa cam mult asteptata..iar cautarea ei devine ca o corvoada ..

 2. @einteilvonmir, este drept ceea ce spui… numai ca eu o mica obiectie.
  De-a lungul vietii, pe masura ce inaintezi in varsta totul capata alt sens; inclusiv acest frumos sentiment. Este posibil sa il cauti o viata intreaga si sa nu il gasesti – si aici ma refer la acel sentiment sublim, dupa care tanjim cu totii – la fel de bine cum poti avea norocul sa te gaseasca el pe tine. A cauta si a gasi sunt desigur doua concepte diferite si nu intotdeauna compatibile. In viziunea mea insa, consider ca iubirea este singurul ideal pentru care merita sa(-ti) lupti/petreci toata viata cautand – fie ca o gasesti sau nu.

 3. „Iubirea? Increderea, asumarea raspunderii pentru hotararile luate, incercarea de a-ti respecta principiile de viata si, mai presus de toate, grija de a nu o face pe fiinta iubita sa sufere. Inmulteste totul cu o infinitate, adauga o vesnicie si abia daca vei intrezari semnificatia a ceea ce spun.”

  „Dragostea este pasiune, obsesie pentru cineva fara care nu poti trai. Indrgosteste-te nebuneste de un om care sa te iubeasca la fel de mult. Cum il gasesti? Asculta-ti inima, nu ratiunea. Eu nu aud inima ta. Si nu aud nici o inima. Pentru ca nu are rost sa traiesti fara asa ceva. Daca faci calatoria fara sa iubesti cu adevarat, nu poti spune ca ai trait.”
  Acestea sunt doua pasaje din filmul „Meet Joe Black” pe care l-as vedea la nesfarsit……si pe care ti le dedic! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s